ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΝΕΣΙΜΟΥ GEL ΓIΑ ΤΗΝ
ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΧΩΡΩ

Περιγραφή

Το ενέσιμο GEL της Τεχνολογίας ΕURAS είναι μια μη διαβρωτική ελαστική μάζα ανόργανης προέλευσης κατάλληλη για την εφαρμογή πάνω σε στεγνές αλλά και βρεγμένες επιφάνειες. Είναι μόνιμα ανθεκτικό σε όλες τις καιρικές συνθήκες, το αλμυρό νερό, την διάλυση, την υπεριώδη ακτινοβολία, την ψύξη και θερμοκρασίες έως τους +100°C. Όταν εισαχθεί στο υπόστρωμα απορροφάει μερικώς το νερό και το υπόλοιπο ωθείτε από το περιβάλλον. Είναι ανθεκτικό στο νερό, μη διαβρωτικό και κατάλληλο για χρήση ακόμα και σε ασφαλτικά υποστρώματα.

Χρήσης

Η εφαρμογή του GEL της Τεχνολογίας EURAS είναι πολύ πρακτική, και σε μερικές περιπτώσεις αναντικατάστατη, για να σταματήσει και να προλάβει τη διαρροή του νερού σε υπόγειους χώρους όχως τούνελ, πισίνες, σιντριβάνια, γκαράζ, κελάρια, δεξαμενές, υπόγεια, κλπ

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το κλείσιμο ρωγμών, επαφών και κοιλωμάτων σε άσφαλτο, τσιμέντο, τούβλα, κεραμικά πλακάκια, και μια ποικιλία μεταλλικών και συνθετικών υλικών.

Χρήσης

Η εφαρμογή του GEL της Τεχνολογίας ΕURAS είναι πολύ πρακτική, και σε μερικές περιπτώσεις αναντικατάστατη, για να σταματήσει και να προλάβει τη διαρροή του νερού σε υπόγειους χώρους όπως τούνελ, πισίνες, σιντριβάνια, γκαράζ, κελάρια, δεξαμενές, υπόγεια, κλπ Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το κλείσιμο ρωγμών, επαφών και κοιλωμάτων σε άσφαλτο. τσιμέντο, τούβλα, κεραμικά πλακάκια, και μια ποικιλία μεταλλικών και συνθετικών υλικών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Περιγραφή
Βάση
Χρώμα
Ειδικό βάρος
Τοξικός κίνδυνος
Διαβρωτικός κίνδυνος

Μονό-σύστατο GEL
Μέταλλα, αλκάλια
Μέντα
1,1
0
0

Η φόρμουλα του GEL και η τεχνολογία του, είναι μια κατωχηρωμέμη πατέντα της"Euras Technology GmbH", Wetzlar, Γερμανία.

Τεχνολογία Εφαρμογής

Στις περισσότερες περιπτώσεις το πρώτο βήμα είναι το άνοιγμα οπών για ένεση στη ζώνη ζημίας. Ο αριθμός και η τοποθέτηση των οπών αποφασίζετε για κάθε περίπτωση ξεχωριστά, ανάλογα το μέγεθος της ζημιάς και τη φύση του υποστρώματος.

Το GEL εισέρχεται υπό πίεση 50 έως 200 bars μέσω του λειτουργικού στομίου στη διεύθυνση της εισροής του νερού στο χώρο. Η εισαγωγή κρατάει μέχρι να αφαιρεθεί όλο το νερό μέσα των στομίων διαφυγής και έχει αντικατασταθεί από το GEL

Το GEL που έχει εισαχθεί αυξάνει το μέγεθος του κατά την επαφή του με νερό, απορροφώντας μερικό από αυτό. Διατηρεί την ελαστική του φύση και αποτρέπει πιθανή νέα υπόγεια εισροή νερού. Το GEL παραμενει αμετάβλητο και δεν δείχνει σημάδια αλλαγής με το πέρασμα του χρόνου.

Το GEL της "Euras Technology" εξαλείφει μόνιμα την παρουσία νερού στην προσβληθείσα περιοχή.

Η "Euras Technology" επίσης προσφέρει άλλες μεθόδους επίλυσης προβλημάτων, αφορώντας τη διύσδηση του νερού, με την εφαρμογή της υπό γωνιά εισαγωγής με πίεση διογκουμένων πολυουπεθανων ή εποξικων και μικροτσιμεντικων υλικών σε περιπτώσεις ευαίσθητης στατικής σταθερότητας Υπηρεσίες προ-επέμβασης και μετα-επεμβασης είναι επίσης διαθέσιμες, όπως τεχνολογία στεγνού πατώματος και επιφάνειες τοίχων, επισκευές κατασκευών, στοιχείων τσιμέντου, κλπ.

Η "Euras Technology" είναι συνεχώς διαθέσιμη να δουλέψει με λεπτομέρειες που αφορουν την σύνταξη μελέτης του εργολάβου για την στεγανοποίηση και την προσφορά τεχνικών λυσεων.

ΜΕΛΕΤΕΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ - ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ – ΔΙΑΝΟΜΗ