TECHNOLOGIJA

Vsa naša dela so zajeta v garanciji za oba materiala in dela.

INJECTIVNI GEL TECHNOLOGIJA
Sanacija se v največjem številu primerov, izvaja tako da se v coni poškodovanega dela objekta odpirajo injekcijske odprtine i v njih se vstavijo injekcijski pakerji (delovni in kontrolni). Število in razpored se določa posebej za vsak primer, in je odvisen od količine dotoka vode, dimenzij elementov ki se vrta in kvalitete materiala od katerega je element izdelan. Skozi delovne pakerje se pod velikim pritiskom (50-200 barov) vbrizga ustrezna količina injekcijskega gela in sicer v smeri prostora iz katerega voda pod pritiskom prihaja v notranjost objekta.

Injektiranje se izvaja vse do takrat dokler se na kontrolnih pakerih namesto vode pojavi gel. S tem se omogoča, da je voda iz napadene cone trajno odstranjena in da njeno mesto prevzame gel, ki se zoperstavlja eventualno preostalim vplivom podzemne vode pod tlakom.

Količina gela, ki se injektira, v principu ustreza volumnu iztisnjene vode. Masa ostane trajno v stanju gela, blokira prehod vodi, kar v skrajnjem primeru omogoča uspešno odstranitev vode iz poškodovanih con s tem tudi uspešna sanacija in preventivnim delovanjem na eventualno daljnem prodiranju vode.
Projektiranje detajlov za izvajanje vezanih za problematiko podzemnih voda
Nabava in vgradnja planiranih sistemov za zaščito novogradnje od podzemnih voda
Strokovni nadzor pri izvajanju projektiranih detajlov.